Aanbod

Angel Light Teacher Facilitator

Angel Light Teacher Facilitator

In deze bijzondere engelenworkshop word je verbonden met de prachtige zuivere energie van de Aartsengelen.

Je ontvangt verschillende inwijdingen die ook wel activaties genoemd worden. De Engeleninwijding (Angel Light Facilitator genoemd) helpt je om de verbinding met de Engelen te versterken en de energie van de Engelen onderdeel te laten worden van je dagelijkse leven. Tijdens deze training voel jij jezelf een Aartsengel worden en na deze workshop maak je ook letterlijk deel uit van het Aartsengelen bestaan.

Je kunt daarna de Aartsengelen inzetten tijdens je healing behandelingen, meditatie en in alle gevallen waarin dat nodig is.
Iedereen die het verlangen en passie voelt om meer contact met de Engelen te hebben, kan deze inwijding ontvangen en 5 van de Engelenstralen worden versterkt zodat meer mogelijk is dan je ooit had kunnen denken. Deze training maakt geen gebruik van symbolen aangezien symbolen beperkend kunnen werken. Tijdens deze training wordt de verbinding met je Hogere Zelf (I AM/Ik Ben Aanwezigheid) hersteld.

Cursus inhoud:

. Clearing (opschoning van je energiesysteem)
. Activatie van regenboogbrug
. Chakra’s activatie met het Engelenlicht
. Hogere hartactivering (Hartverbinding met de engelen wordt hersteld)
. Vingertoppen activering (Engelen web).
. Lichtfrequentie verhogen
. Engelenvleugels activering
. Karmische banden verwijderen met Aartsengel Michaël
. Engelenstralen activatie
. Engelen link activatie
. Holy Trinity initiatie
. Holy Trinity Shri Murti

Dit is letterlijk een dag om de verbondenheid en de liefdevolle steun van de Aartsengelen te voelen en te ervaren. Deze prachtige 1 daagse Angel Light Facilitator is ons gegeven door Aartsengel Michaël en Senia Melchizedek. De kosten voor deze 1-daagse training zijn € 125,– inclusief koffie/thee, lunch en een naslagwerk.

Let op! Tijdens deze training werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze training deel te nemen.

Lees ook onze Algemene Voorwaarden.

“TRUST THAT YOUR SOUL HAS A PLAN, AND EVEN IF YOU CAN’T SEE IT COMPLETELY, KNOW THAT EVERYTHING WILL UNFOLD AS IT IS MEANT TO”

Deepak Chopra

Mijn visie

”Als Coach en Trainer wil ik jou helpen om de verbinding met jouw essentie weer in harmonie met je leven te brengen.”

Heb je vragen of wil je meer weten over een workshop? Dat kan natuurlijk! Je kunt mij direct bereiken via onderstaand formulier. Ik kom zo snel mogelijk op je vraag terug en hoop je in de toekomst te mogen verrijken met mijn ervaring en overdracht als teacher.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie over een healing, workshop of over de praktijk? Stuur me een bericht met het formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Trust Your Soul

Eikenlaan 12
3826 HS Nijkerk
info@trustyoursoul.nl

11 + 13 =