Wie ik ben

Over Hermine

Wie ik ben

Allereerst, welkom op mijn website ‘Trust Your Soul’. Wat fijn dat je mijn praktijk hebt gevonden! Mijn naam is Hermine Pipper, getrouwd, 2 prachtige dochters en 3 kleinkinderen. Ik ben geboren in Indonesië en heb tot mijn 6e levensjaar daar gewoond. Daarna ben ik met mijn ouders, broers en zus naar Nederland gekomen. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Rijswijk.

Mijn visie

De opleidingen die ik heb gevolgd, zijn gegeven door Senia Melchizedek en zijn vrouw Freya. Wat een krachtige en liefdevolle combinatie vormen zij samen! De beleefde kracht en intensiteit van hun manier van teachen, wil ik ook graag doorgeven aan jou. Mijn intentie als erkend Basic Coach en Trainer is jou op weg te helpen weer verbinding te maken met jouw essentie en wie je in werkelijkheid bent.

”Als Coach en Trainer wil ik jou helpen om de verbinding met jouw essentie weer in harmonie met je leven te brengen.” – Hermine van Trust Your Soul

Mijn dromen

Als kind was ik erg gevoelig, stil, verlegen en onzeker. Niet begrepen door wat ik zag, hoorde of voelde. Door verdrietige gebeurtenissen in mijn jeugd tot en met mijn volwassenheid, heb ik gedurende de jaren een muur om mijzelf heen gebouwd, zodat ik niet gekwetst kon worden. Ook was ik niet meer in contact met mijn lichaam.

Dromen kwamen in mijn leven, fijne dromen, enge dromen, dromen die mij wat te vertellen hebben, dromen die ik kon beïnvloeden, maar vooral zeer levendige dromen. Later kwam er een onrust in mij, ik voelde dat er meer was dan dit aardse leven. Ik begon workshops te volgen die mij op het spirituele pad brachten, maar ook deze konden mijn onrust niet stillen. Door wederom een verdrietige gebeurtenis in mijn leven, droomde ik weer.

Deze droom leidde mij uiteindelijk naar Lotusjoy (Esoterische School voor Bewustzijn en Zelfrealisatie) van Teacher Senia Melchizedek. Ik voelde dat ik daar heen moest gaan en zo volgde ik in 2014 de Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class 3-daagse workshop.
Wat een bijzondere en inspirerende man is Senia. Zijn teachings zijn zo boeiend. Wat mij erg diep heeft getroffen is de Melchizedek initiatie. Toen deze mij gegeven werd kwam hij rechtstreeks mijn hart binnen; daardoor werd ik erg emotioneel. Je bent ” thuis” gekomen werd er gezegd en dat voelde ook zo. Ik ben letterlijk en figuurlijk thuisgekomen, de onrust verdween. Dit is wat ik zocht.

Ervaring

Om mij verder persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen en weer in mijn kracht te komen staan heb ik ook de volgende opleidingen gedaan:
• Mahatma Avatar van Synthese Master Class
• Mahatma Avatar van Synthese Advanced 1
• Mahatma Avatar van Synthese Advanced 2
• Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
• Angel Light Teacher Facilitator
• The Path of Inner Mastery (Opleiding tot Paranormaal Genezer(es))
• Huidige opleiding: Golden Age Teaching Aquarius Mahatma Classes

“TRUST THAT YOUR SOUL HAS A PLAN, AND EVEN IF YOU CAN’T SEE IT COMPLETELY, KNOW THAT EVERYTHING WILL UNFOLD AS IT IS MEANT TO”

Deepak Chopra

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie over een healing, workshop of over de praktijk? Stuur me een bericht met het formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Trust Your Soul

Eikenlaan 12
3826 HS Nijkerk
info@trustyoursoul.nl

15 + 10 =